• ALL IN DEALS
  • EIGEN IMPORT
  • RECHTSTREEKS VAN FABRIKANT

LICO vinyl

De natuur begrijpen, werken in een intacte, natuurlijke omgeving, werken aan een natuurlijke en hernieuwbare grondstof zoals kurk, lino of hout, een echte, natuurlijke sfeer creëren met verschillende vloerproductlijnen in combinatie met innovatieve en klantgerichte principes ... dit is LICO ... dit is het ware concept voor een succesvolle samenwerking. Sinds de beginjaren van 1989 is LICO erin geslaagd zich te ontwikkelen tot een modern, succesvol, innovatief en wereldwijd actief productiebedrijf.

LICO is nu een van de toonaangevende bedrijven in deze industrie, vooral op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Door de continue doorontwikkeling van de productiefaciliteiten is het voor LICO vanzelfsprekend om te voldoen aan de wereldwijde eisen in de prijs-prestatieverhouding. Wij zijn trots dealer te mogen zijn van deze kwalitatief hoogstaande producten.

Duurzaamheid en innovatie 

De zon voorziet ons van ongeveer 10.000 keer de totale energievraag van de mensheid per jaar. Daar willen we ook gebruik van maken. Zonnepaneel systemen werken milieuvriendelijk, er komen geen roetdeeltjes vrij of broeikasgassen worden uitgestoten. Ze zetten het in om hun bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat.
Ze wekken schone energie op voor hun bedrijf. Niet alleen voor persoonlijk gebruik, het overschot wordt ook aan het lokale elektriciteitsnet geleverd.
LICO exploiteert een zonnepaneel systeem van 8 000 m²